Bed & Breakfast Vernuvern 

Heerlijk ontspannen en genieten


Bed & Breakfast Vernuvern biedt een ruime zit- en slaapkamer. U beschikt over een eigen ingang, eigen wc en badkamer, een keuken met koelkast en koffie- en thee faciliteiten. Televisie en wifi aanwezig. Via de tuindeuren kunt u gebruik maken van het terras.  Parkeren in de buurt is betaald dit kan op straat of in een nabijgelegen parkeergarage. U kunt gratis parkeren op 15 minuten loopafstand. Eventueel hebben wij twee stadsfietsen beschikbaar. Handdoeken, koffie en thee is aanwezig. Vanaf 1 april 2022 is het niet mogelijk om ontbijt door de week bij te boeken. Wel kunnen we voor u een ontbijt box:  broodjes, beleg en sap neerzetten in de keuken. Servies en bestek is aanwezig, heeft u dieetwensen dan houden we daar rekening mee.  

Voorbeeld ontbijt box of ontbijt op de kamer:

De kamer is geschikt voor 2 personen. op aanvraag en meerprijs is de plaatsing van een baby bedje of eenpersoons stretcher mogelijk,

Prijzen: 

Overnachting op  basis van 2 personen  € 75,00 

Iedere volgende nacht, per nacht             € 70,00

Ontbijt box door de week € 12,50 per nacht op basis van 2 personen

Ontbijt in het weekend op de kamer geserveerd € 18,00 per nacht op basis van 2 personen

Inchecktijd vanaf 15.00 uur of in overleg en uitchecken tot 11.00 uur.  Heeft u speciale verzoeken, wilt u langer verblijven, neem dan contact met ons op. 

E-mailen
Map
Info
Instagram